Bireysel Emeklilik Sistemi, 18 yaş üzeri herkesin sahip olabileceği, gönüllülük esasına dayalı bir sistemdir. Geleceğinizi şimdiden güvence altına almak ve ilerde rahat etmek için Bireysel Emeklilik Sistemi’ne mümkün olan en erken zamanda dahil olunması tavsiye ederiz.

BES ödemeleri, 10 yıllık prim ödenmesi ve 56 yaşın doldurulması koşulu ile gerçekleşir. Kişiler ister birikimlerini toplu tazminat olarak alır, isterlerse emekli maaşı şeklinde aylık ödemeler talep edebilirler. BES devlet katkısı ödemeleri ise yıllara göre ayrı ayrı hesaplanarak gerçekleştirilir.

3 yıl boyunca Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kalan katılımcılar, sistemde geçirdikleri süreye bağlı olarak bu katkıyı kullanabilirler. 3. yılın sonunda sistemde çıkanlar devlet katkısının % 15’ini, 6. yılın sonunda sistemden çıkanlar % 35’ini, 10. yılın sonunda emeklilik yaşını beklemeden sistemden çıkanlar ise % 40’ını almaya hak kazanırlar. 10 yıl prim ödeyen ve 56 yaşını dolduran katılımcılar, devlet katkısının tamamına hak kazanmış olurlar.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
  • Adres: Nispetiye Mah. Gazi Güçnar Sokak Uygur İş Merkezi No:4 D:7 Beşiktaş / İSTANBUL

  • Telefon: 0212 347 49 27

  • Faks: 0212 337 88 60

  • E-posta: info@titussigorta.com

SOSYAL MEDYA